Το νέο site του Ένα κι Ένα - Ένα & Ένα
Ένα & Ένα

Έπιπλα

Αυτό το φθινόπωρο φέρνει αέρα ανανέωσης όχι μόνο για εμάς αλλά και για το σπίτι μας με το λανσάρισμα του νέου site του συνεταιρισμού επίπλων Ένα κι Ένα.

 

2222222-bc17814fe0

Ανακαλύψτε τη διαχρονική ποιότητα και την σύγχρονη εικόνα του ελληνικού επίπλου μέσα από μια εύχρηστη και καλαίσθητη ιστοσελίδα. Στο νέο site του Ένα κι Ένα θα βρείτε πλήθος προτάσεων επίπλωσης από Έλληνες βιοτέχνες συνεταιριστές, μαζί με αναλυτικές πληροφορίες για κάθε κομμάτι αλλά και για την μεγάλη έκθεση Ένα κι Ένα, που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Αθήνας.

Μαζί με τους λογαριασμούς του Ένα κι Ένα στα social media, η νέα ιστοσελίδα αποτελεί ένα ακόμα μέσο επικοινωνίας με το κοινό που επιθυμεί να κάνει τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες επιλογές για το σπίτι του, που θέλει ευελιξία ώστε οι προτάσεις επίπλωσης να προσαρμόζονται στις ιδιαίτερες προτιμήσεις του και στις ανάγκες του χώρου του, και που χρησιμοποιεί και το διαδίκτυο στην έρευνα αγοράς.

Εκτός από την αναλυτική παρουσίαση των επίπλων, οι επισκέπτες του ανανεωμένου site θα βρουν και ένα μοντέρνο blog με χρήσιμα και ενδιαφέροντα νέα από το Ένα κι Ένα και από τον διεθνή χώρο του design, καθώς και έξυπνες προτάσεις και συμβουλές από τους έμπειρους επαγγελματίες του συνεταιρισμού.
Επιπλώστε ή ανανεώστε το σπίτι σας ξεκινώντας με μια περιήγηση στο enakiena.gr!

Το νέο site του Ένα κι Ένα